Matematik

BEVIS :D

20. oktober 2011 af Ras111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det er vektor regning:

 

bevis 1

længde a^2 = a* a                 (vektor bevis, kan sgu ikke helt forstå det : /)

 

bevis 2:

a*b=b*a                     (synes det giver meget god mening, men ved ikke hvordan det bevises)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2011 af Isomorphician


Svar #2
20. oktober 2011 af Ras111 (Slettet)

hvad med 1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2011 af Isomorphician

|a|2 = a12 + a22        (jf. Pythagoras)

|a|2 = a1a1 + a2a2 <=>

|a|2 = (a1, a2) * (a1, a2) <=>

|a|2 = a*a


Svar #4
20. oktober 2011 af Ras111 (Slettet)

IaI^2 = kvadratroden af (a1^2 + a2^2)^2 ??? hvad skal den sætning bruges til?


Svar #5
20. oktober 2011 af Ras111 (Slettet)

er det ike sådan her jf pyth? - ja det giver det samme, men skal lige være sikker på at det er rigtig

 

|a|2 = √(a12 + a22)2       (jf. Pythagoras)
 


|a|2 = a12 + a22        (jf. Pythagoras)

|a|2 = a1a1 + a2a2 <=>

|a|2 = (a1, a2) * (a1, a2) <=>

|a|2 = a*a|a|2|a|2 = √(a12 + a22)2|a|2 = √(a12 + a22)2|a|2 = √(a12 + a22)2|a|2 = a12 + a22|a|2 = a12 + a22


Skriv et svar til: BEVIS :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.