Matematik

Reduktion

21. oktober 2011 af S95 (Slettet)

(14a + 28b) - (10a - 4b)

Når der ikke står noget tegn foran den første parantes, laver man så om på fortegnet? :O


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. oktober 2011 af ChemistryIsKey

14a+28b-(10a-4b) =

14a + 28b - 10a + 4b =

4a+32b

 

Den første parentes: +(+14a+28b) = +14a+28b   --> Plusparenteser skifter ikke fortegn

Den anden parentes: -(+10a-4b) = -10a+4b   --> Minusparenteser skifter fortegn


Svar #2
21. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! :D


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.