Matematik

Omskriv

22. oktober 2011 af Lullah2700 (Slettet)

Omskriv hvert af nedenstående udtryk til former 

b * ax, dvs. Et tal gange en potens af a : 

 

2a2*1,5 0,5 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2011 af mathon

 

    1,5 0,5 ·2·a2 = 1,22474 · 2 ·a2 = 2,44949·a2


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2011 af AskTheAfghan

2·a2·1.50.5   =   2·a2·√(1.5)   =   √(1.5)·√(22)·a2   =   √(1.5·22)·a2   =   √(6)·a2


Svar #3
22. oktober 2011 af Lullah2700 (Slettet)

jeg mener   2a2*1,5a 0,5 


Svar #4
22. oktober 2011 af Lullah2700 (Slettet)

jeg har fået 3*a^(5/2)


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, så får man netop

2a2·1,5a0,5 = (2·1,5)·a(2+0,5) = 3·a5/2


Skriv et svar til: Omskriv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.