Matematik

Isolering af Z

23. oktober 2011 af 85anne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet lyder sådan:

Isoler Z:

p = 7(3-z) - 2w

I følge facitlisten skal det give p = -1/7(p + 2w -21)

Jeg forstår bare ikke, hvor det 1-tal kommer fra...

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2011 af Walras

p=7(3-z)-2w <=> 1/7*p=3-z-1/7*2w <=> z=3-1/7*2w-1/7*p <=> z=1/7*21-1/7*2w-1/7*p <=> z=-1/7(p+2w-21)


Skriv et svar til: Isolering af Z

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.