Matematik

Taylorudvikling

24. oktober 2011 af Vitoloco (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har i et af mine opgasæt fået en opgave om taylorudvikling, hvilket jeg ikke forstår så meget af og håbede på om nogen ville hjælpe mig med opgaven. Opgaven lyder:

a)
Bestem taylorudviklingen T2E til anden orden omkring v = 0 af Einsteins formel for den relativistiske energi af en partikel med masse m og fart v:

E = E(v) = mc2 / √(1 - v2/c2)

Her er c lysets hastighed.


Svar #1
24. oktober 2011 af Vitoloco (Slettet)

Er der ikke nogle der kan hjælpe?


Svar #2
24. oktober 2011 af Vitoloco (Slettet)

Er der virkelig ikke nogen der kan hjælpe? Skal snart aflevere og kan ikke fortsætte uden a) da de resterende opgaver er afhængige af a).


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2011 af peter lind

Lad være med at komme med indlæg som dine #1 og #2. Det kan irritere og det kan betyde at folk tror at tråden er besvaret.

se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1088475


Skriv et svar til: Taylorudvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.