Matematik

økonomi

25. oktober 2011 af sashii

The consumer A uses her entire income on C and F. The following utility function illustrates her preferences, where Qc and Qf indicate the quantities consumes:
U=Qc*Qf

Income = $4899
Pc=$8
Pf=12,50

Find the optimum consumption

I don't know whether I'm doing it correct og wrong: 12,50x + 8y = 4800
If she spends all her income on C she can afford: 4800/8=600 and for F: 4800/12,50=384. What do I do then? Do we say 600*384=230.400
 


Svar #1
25. oktober 2011 af sashii

Ups, the income is I=4800


Skriv et svar til: økonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.