Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp til opstilling af ligning

26. oktober 2011 af Jeame (Slettet) - Niveau: B-niveau

Markedsefterspørgsel er givet ved

M=220.000-1000P

M=den omsatte vare på markedet

P=markedsprisen

Varen produceres at 100 virksomheder der alle har samme omkostningsforhold

GROMK=62,5+0,125m

Vis at markedsudbudskurven er givet ved

M=800p-50000

 

Jeg er kommet så langt at jeg har isoleret m i GROMK og den gir -500

og nu er jeg gået i stå.. er der en der kan hjælpe mig??


Skriv et svar til: Hjælp til opstilling af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.