Matematik
Manglende størrelser
05. juni 2005 af
AnnaDeluxe (Slettet)
Hej..
Nogen der kan hjælpe med dette?
a) Omkreds= 4,6 Find radius
b) Radius= 5m find arealet
c) Areal 75 M2 find diameteren
Nogen der kan hjælpe med dette?
a) Omkreds= 4,6 Find radius
b) Radius= 5m find arealet
c) Areal 75 M2 find diameteren
Svar #1
05. juni 2005 af Waterhouse (Slettet)
Tja, du kender formlerne (hvis det da er en cirkel vi arbejder med):
a) Omkreds = pi*2*radius <=> radius = omkreds/(2*pi)
b) Areal = pi*radius^2
c) Find først radius, så kan du finde diameteren.
a) Omkreds = pi*2*radius <=> radius = omkreds/(2*pi)
b) Areal = pi*radius^2
c) Find først radius, så kan du finde diameteren.
Svar #2
05. juni 2005 af AnnaDeluxe (Slettet)
Okay..
Ja, det er cikler (:
Er det så ikke rigtig
a) = 7,222
b) =78,5
Ja, det er cikler (:
Er det så ikke rigtig
a) = 7,222
b) =78,5
Skriv et svar til: Manglende størrelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
