Matematik

Hjælp til stykker uden hjælpemidler.

30. oktober 2011 af Arbejder22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er de her stykker rigtigt eller er jeg helt galt på den, er lidt usikker om det er rigtigt.Håber det er det

 

 

 

Reducer udtrykket

3(p+?q)?^2-6p(q-p)
3(p+q)(p+q)-6pq+6p^2
3(p^2+pq+pq+q^2 )
3p^2+3pq+3pq+3q^2-6pq+6p^2
9p^2+3q^2
3p^2+q^2

Reducer udtrykket

(2a+3b)^2-3b(4a+2b)-(2a+b)(2a-b)
(2a+3b)(2a+3b)-2ab-6b^2-(2a+b)(2a-b)
4a^2+6ab+6ab+3b^2-12ab-6b^2-4a^2+2ab+2ab-b^2
-4b^2+4ab

Forkort brøken
(a^2-2ab+b^2)/(2(a-b))
((a-b)(a-b))/(2(a-b))
((a-b))/2

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2011 af AskTheAfghan

1) Det er ikke rigtigt. Den rigtige er 9p2+3q2

2) Nope

3) Rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2011 af lucillepostej (Slettet)

Er det fra et eksamenssæt? Skriv lige hvilket


Svar #3
30. oktober 2011 af Arbejder22 (Slettet)

Det er fra en bog med øvelser Stx A niveau

Hvad bliver stykke 2 så nogle der kan sige mig det


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2011 af AskTheAfghan

#3

2) 4b2


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2011 af lucillepostej (Slettet)

(2a+3b)^2-3b(4a+2b)-(2a+b)(2a-b) =

(4a^2 + 9b^2 +12ab) - (12ab + 6b^2) - (4a^2 - b^2) =

4a^2 + 9b^2 +12ab - 12ab -6b^2 - 4a^2 + b^2 =

fortsæt selv

 


Svar #6
30. oktober 2011 af Arbejder22 (Slettet)

Haha jeg har lavet en skrive fejl i stykke 2 nu passer den

Mange tak for hjælpen alle sammen


Skriv et svar til: Hjælp til stykker uden hjælpemidler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.