Tysk
oversættelse af 1 sætning..
06. juni 2005 af
Emm@ (Slettet)
Hvordan oversætter man:
Seine Mutter stand in der flurtür und schärfte uns ein, in den nächsten Luftschutzkeller zu gehen, sobald die Sirene ging.
Hendes mor stod ved entredøren og .....??
håber nogen kan hjælpe?
hilsen Emma
Seine Mutter stand in der flurtür und schärfte uns ein, in den nächsten Luftschutzkeller zu gehen, sobald die Sirene ging.
Hendes mor stod ved entredøren og .....??
håber nogen kan hjælpe?
hilsen Emma
Svar #1
06. juni 2005 af 666_lucifer (Slettet)
sein=hans, ikke hendes
Luftschutzkeller=beskyttelsesrum
Luftschutzkeller=beskyttelsesrum
Svar #2
06. juni 2005 af danielruhmann (Slettet)
Hans moder stod i entredøren og indskærpede os (el. lukkede os ind), for at gå ind i den næste beskyttelseskælder, så snart som sirenerne gik (igang)
Skriv et svar til: oversættelse af 1 sætning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
