Matematik

HJÆLP TIL TREKANTER! opg vedhæftet :)

01. november 2011 af Urbankaijser (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, kunne helt vildt godt tænke mig lidt hjælp til opgaven, som er vedhæftet :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere opgaven. (Og imens prøver vi at ignorere dit vildt imponerende brugernavn).


Svar #2
01. november 2011 af Urbankaijser (Slettet)

Der er en trekant ABC, hvor vinkel C = 30 grader og lACl = 15. 

Punkterne D og E ligger på BC således at vinkel DAE er lig med vinkel AEC og lECl = 7.

det er dog ret svært, da jeg ikke rigtigt kan oploade opgaven.. 

men altså, man skal beregne lAEl og vinkel EAC.

Og Beregne vinkel B

og Beregn lDEl


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Når man går fra B mod C på liniestykket BC, er rækkefølgen så B D E C, eller B E D C ?


Skriv et svar til: HJÆLP TIL TREKANTER! opg vedhæftet :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.