Matematik

lidt hjælp tak ;)

03. november 2011 af fiskejoe (Slettet)

Funktionen p er givet ved
p(x)= ax^2 + bx^2 + c

- For hvilken x-værdi har grafen for p har en vandret tangent.
- Bestem derefter tangentens ligning.

 

- Bestem ligninger for tangenterne i de punkter, hvor linjen y = 3 skærer grafen for f(x) = x^2-2x

- Løs derefter følgende ligninger og uligheder.

1) f ´(x) = 0

2) f ´(x) > 0

3) f ´(x) < 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du skulle hellere fortsætte i den anden tråd i stedet for at oprette en ny tråd. Nogle af de spørgsmål har du allerede fået svar på.

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1095858

a) Løs ligningen p'(x0) = 0 . Da tangenten er vandret her, har den ligningen y = p(x0) .


Skriv et svar til: lidt hjælp tak ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.