Matematik
Differentialregning for dummies
Er der nogen, der kan skære ud i pap for mig, hvordan man differentierer - navnligt i integralregning?
Evt. med et par eksempler (let og svært)?
Svar #1
03. november 2011 af Andersen11 (Slettet)
Hvordan man differentierer - navnligt i integralregning? Har du overvejet at studere de relevante afsnit i din bog?
Der er ikke nogen hurtig vej, der undgår, at man tager sin tid og arbejder sig igennem stoffet og gennemregner de opgaver, der hører til stoffet.
Svar #2
03. november 2011 af Solvejens (Slettet)
Jeg forstår ikke min bog - den er for svær at læse. Min lærer bruger den heller ikke...
Svar #3
03. november 2011 af SuneChr
En eller anden slags lærebog må I vel ha´? Man kan (heller) ikke lære dette stof uden en systematisk gennemgang. Matematik er generelt hard work, som man ikke kommer sovende til.
Studieportalen er ikke en erstatning for gymnasieklassen men en håndsrækning, dér, hvor man er gået i stå i en konkret opgave, som skal løses.
Differentiation i integralregning kunne være
Hvis F´ = f er a∫b f(x) dx = [ F(x) ]ab = F(b) - F(a)
Skriv et svar til: Differentialregning for dummies
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
