Matematik

Andengrads ligning! Help

05. november 2011 af Falaffel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg er stødt ind på et  problem i min matematik lektier. Håber der er nogle der vil hjælpe. 

Tak på forhånd! :-) 

 

Bestem konstanten c, så ligningen x^2 -2x+c=0, har netop en løsning. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2011 af Anxyous (Slettet)

d = b2 - 4ac = (-2)2 - 4*1*c = 0

Løs ligningen.


Svar #2
05. november 2011 af Falaffel (Slettet)

hvad er c? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2011 af Anxyous (Slettet)

... Prøv at tage et kig på din ligning.


Skriv et svar til: Andengrads ligning! Help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.