Matematik

f o g

06. november 2011 af Nissen9393 (Slettet)

hej.

hvordan udregner man denne:

f(x) = (-5)x+4 og g(x) =4x+(-7)

beregn f o g (8)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Udregn f(g(8)) .


Svar #2
06. november 2011 af Nissen9393 (Slettet)

hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ved først at udregne g(8) og dernæst f( g(8) ) .


Svar #4
06. november 2011 af Nissen9393 (Slettet)

g(x) =4*8+(-7). på denne måde?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, ikke g(x). Det er

g(8) = 4·8 - 7 = 25


Svar #6
06. november 2011 af Nissen9393 (Slettet)

og bagefter:

(-5)*8+4 = -36


Skriv et svar til: f o g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.