Matematik

Ligning

07. november 2011 af YoungSlowy (Slettet) - Niveau: C-niveau

God aften

Hvilken regel eller let metode bør man bruge for at løse nedenstående ligning?

På forhånd tak

Vedhæftet fil: ligning.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ligningen er

3/(x-3) - 1/(2x-6) = 5/6

Gang ligningen med brøkernes fællesnævner. Benyt også, at 2x -6 = 2·(x-3) .


Svar #2
07. november 2011 af YoungSlowy (Slettet)

x = 6

Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.