Kemi

mængdeberegning

07. november 2011 af terbium (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med dette simple spørgsmål 

Jeg har 5g ukendt stof der er i 50mL citratbuffer, og jeg ønsker at vide hvor meget stof der i gram pr. μL ? 


Svar #1
07. november 2011 af terbium (Slettet)

mangler jeg ikke oplysninger eller er det bare 5g/50mL= 1g/10mL = 0.01g/mL = 0.0001g/μL ?? 


Skriv et svar til: mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.