Matematik

Ligninger. Matematik 10 kl.

09. november 2011 af annerete (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej. 

Kan jeg få hjælp, incl. mellemregninger til flg. ligninger?

a) 3x+7=7x-1

b) ½x-5=2

c) 4a*6-5=½a

d) (7-b)½=-2b

e) 7/y=28

f) 3/2x=7

g) 7(2x-4)=2-(½x+6)

h) 3/7x-7/9=½(x-3)

 

Tak fra Merete


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2011 af Isomorphician

Nej, du kan selv give dine bud, så er der sikker nogen der vil rette dem.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. november 2011 af WhatTheFu (Slettet)

Der er en hjemmeside som hedder "Wolframalpha" og der kan du løse alle de opgaver du vil. Men jeg vil stadigvæk råde dig til at lærer det istedet for at snyde sig frem.

Skriv et svar til: Ligninger. Matematik 10 kl.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.