Matematik

sgnx

12. november 2011 af uiouio (Slettet)

hvad betyder det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2011 af peter lind

sandsynligvis fortegnet for x


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2011 af mathon

   sign(x)      
                               som Peter siger          sign = tegn = fortegn for

   sign(x) = -1 betyder med negativt fortegn

   sign(x) = ±1 betyder lig 0

   sign(x) = 1 betyder med positivt fortegn


  


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Definitionen for fortegnsfunktionen sgn(x) kan variere lidt. En ofte set definition er

      sgn(x) = 0 , for x = 0

      sgn(x) = x / |x| , for x ≠ 0

Derved gælder der for alle reelle x, at

      x = sgn(x) · |x|


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2011 af mathon

 

                  ...i #2 udtalte jeg mig kun om brugen på TI-maskiner!

                  når det tages i betragtning, er variationen i den øvrige brug nok ikke så stor   :-)


Svar #5
12. november 2011 af uiouio (Slettet)

hvad med, hvis der står sgn h


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Så menes der sgn(h), altså fortegnet af h.


Svar #7
12. november 2011 af uiouio (Slettet)

this formula, which we will verify, is valid  for all values of r and x for which x

hvad betyder det sidste:

 

makes sense as a real number


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. november 2011 af Krabasken (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #9
13. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

"giver mening som et reelt tal"


Skriv et svar til: sgnx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.