Matematik

brug tretrinsreglen til at bevise at funk tionen f x x 2+x er differentialkvotienten f´(x)=2x+1

13. november 2011 af lasssew (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har prøvet som en gal men kan ikke få den rigtig..
Spørgsmålet er:   brug tretrinsreglen til at bevise at funktionen f(x)= x^2+x er differentialkvotienten f´(x)=2x+1

nogle der kan udregningen?

På forhånd TAK!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2011 af NejTilSvampe

kan du ikke skrive det ordentligt med parenteser? Jeg gider ikke spilde min tid på at prøve at tyde det der vrøvl.


Svar #2
13. november 2011 af lasssew (Slettet)

Unskylder..

brug tretrinsreglen til at bevise at funktionen f(x)= x^2+x er differentialkvotienten f´(x)=2x+1


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2011 af NejTilSvampe


Svar #4
13. november 2011 af lasssew (Slettet)

mange tak men hvad skal man gøre for at vise at differentialkvotienten er f´(x)=2x+1?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2011 af NejTilSvampe

#4 - Du skal nu finde differenskvotienten Δy/Δx  , jeg har givet dig funktionstilvæksten Δy.. så find selv differenskvotienten nu.


Svar #6
13. november 2011 af lasssew (Slettet)

forstår det simpelthen ikke desværre!

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. november 2011 af NejTilSvampe

del udtrykket med delta x ...


Skriv et svar til: brug tretrinsreglen til at bevise at funk tionen f x x 2+x er differentialkvotienten f´(x)=2x+1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.