Matematik

find og kommenter fejlen

15. november 2011 af Lisaaa86 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 

 

Jeg har en opgave der siger

 

Når f'(x)=0 er x=1

 

jeg skal finde fejlen og kommentere den!

jeg ved ikk præcis hvad fejlen er!

 

kan i hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. november 2011 af NejTilSvampe

start med at skrive hele opgaven.. hvad er f(x) ?


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Er det hele opgaven? For nogle funktioner kunne det da godt være sandt.


Svar #3
15. november 2011 af Lisaaa86 (Slettet)

hvad mener du med hele opgaven?

det er kun det der står på papiret!

 


Svar #4
15. november 2011 af Lisaaa86 (Slettet)

 


ja det er hele opgaven


Brugbart svar (2)

Svar #5
15. november 2011 af PeterValberg

Så har jeg fundet en fejl, - opgaveteksten er meget mangelfuld :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (2)

Svar #6
15. november 2011 af hej2010 (Slettet)

Jeg TROR fejlen Måske kan være: F(x): burde være det sammen som x er, altså hvis x er 1 så burde f(x) ogs være 1og ik 0.. Eller sådan noget..

Brugbart svar (1)

Svar #7
15. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det lyder som det rene vrøvl.


Brugbart svar (1)

Svar #8
15. november 2011 af hej2010 (Slettet)

#7; Tak !!! Må man da heller ik give et bud !

Svar #9
15. november 2011 af Lisaaa86 (Slettet)

Jeg forstå ikk hvad du mener andersen.. den er jo forket og skal derfor finde fejlen også kommentere den

 

 

Hej2010

jeg tror du har ret.. jeg spørge min lærer i morgen


Brugbart svar (1)

Svar #10
15. november 2011 af hej2010 (Slettet)

Lisa; Det bare i orden ;)

Brugbart svar (1)

Svar #11
15. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Fejlen er vel snarere, at man ikke kan slutte generelt, som sætningen lyder

Når f'(x)=0 er x=1

Det gælder kun for meget specielle funktioner, nemlig de funktioner, hvis graf som det eneste sted har en vandret tangent ved x = 1 .


Brugbart svar (1)

Svar #12
15. november 2011 af NejTilSvampe

... det giver ikke mening.. har du ikke en graf eller en funktion eller sådan noget?


Skriv et svar til: find og kommenter fejlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.