Matematik

mat hjælp

16. november 2011 af 12hus (Slettet)

radioaktiviteten i en særlig type stof er bestemt ved funktionen 

y=b*e-0,1155*t

 

 b er radioaktiviteten til t = 0 og t er antal timer. radioaktiviteten regnes i enheden MBq. 

 

bestem halveringstiden for stoffets radioaktivitetet.

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2011 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

Benyt at

T1/2 = ln(1/2) / ln(e-0,1155) = ln(1/2) / -0,1155


Skriv et svar til: mat hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.