Matematik

Hjælp til ligning! noget med golf

16. november 2011 af MariaHansen29 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle sammen!
Jeg har fået denne opgave i en blækregning, men jeg ved ikke hvordan jeg regner den ud?
Er der nogen som vil være sød at hjælpe mig? :)
____________________________________________________________________________
JERN: VINKELMÅL:

1-jern - 12 grader
2-jern - 16 grader
3-jern - 20 grader
4-jern - 24 grader
5-jern - 28 grader
6-jern - 32 grader
7-jern - 36 grader
8-jern - 40 grader
9-jern - 44 grader

1) Angiv en ligning for sammenhængen mellem jernets nummer og vinkelmål.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

Du finder ligningen

y = 4x + 8 ,

hvor y er vinkelmålet, og x er jernet.


Svar #2
16. november 2011 af MariaHansen29 (Slettet)

Tusind tak! :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2011 af mette48 (Slettet)

Da stigningen iveikel er konstant 4 er det en ret linie med a=4

x er nummeret og y er vinkelen (grader)

ret linie y=ax+b hvor a=4

indsæt oplysningerne for et af jernene (f.eks. x=3 og y=20) i ligningen og find b


Svar #4
16. november 2011 af MariaHansen29 (Slettet)

Tusind tak fordi at i gider at hjælpe! :D


Skriv et svar til: Hjælp til ligning! noget med golf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.