Matematik

funktionsundersøgelse af f(x)=sinx

17. november 2011 af VaDitte (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har desværre været syg så jeg er desværre gået klip af viden om funktionsundersøgelser :-( jeg skal lave en funtionsundersøgelse på f(x)=sinx


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2011 af Jerslev (Slettet)

#0: Din bog må starte med at kunne hjælpe dig med, hvad en funktionsundersøgelse indebærer.


Skriv et svar til: funktionsundersøgelse af f(x)=sinx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.