Matematik

Reducer udtrykket.

19. november 2011 af Julie017 (Slettet)

(x^4)^2 

 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2011 af mette48 (Slettet)

(x^4)^2 = (x4)(x4)

brug an*am = a(n+m)


Svar #2
19. november 2011 af Julie017 (Slettet)

Mange tak :) 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2011 af NejTilSvampe

eller  (a^p)^q = a^(p*q)

(x^4)^2 = x^(4*2)


Skriv et svar til: Reducer udtrykket.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.