Matematik

f '(x) og monotoniforholdene for f

19. november 2011 af stinedenseje (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f er givet ved f(x) = x3 - 3x2 + 4

Bestem f '(x), og bestem monotoniforholdene for f.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2011 af mathon

 

                         f '(x) = 3x2 - 6x = 3x·(x-2)


Svar #2
19. november 2011 af stinedenseje (Slettet)

okay, hva' så?

hvordan er du kommet frem til det?

kan den ikke differenceres mere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2011 af mathon

 

                hvad er sammenhængen mellem fortegnsvariationen for f '(x)
                og monotonien for f(x)?


Svar #4
19. november 2011 af stinedenseje (Slettet)

øøøhhh


Svar #5
19. november 2011 af stinedenseje (Slettet)

tak for hjælpen. Har lavet opgaven...


Skriv et svar til: f '(x) og monotoniforholdene for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.