Matematik

HJÆLP!

19. november 2011 af Linneaa (Slettet)

er dette rigtigt regnet:

(x1/3)*(16x1/4)/x
= (x*16x)1/3*1/4/x
=(16x2)1/12/x
=(16x)2*1/12/x
=(16x)1/6/x

=1,59x/x

=x=1,59

og

(8x)½*(2x)½

= (16x2)½

=(16x)2*½

=16x

Mange tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Den første er ikke korrekt.

(x/3)·(16x/4)/x = 4x/3

I den anden, menes der

(8x)1/2 · (2x)1/2 ? Det er

(8x · 2x)1/2 = (16x2)1/2 = 4|x|


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Jeg kan ike forstå teksten ordentlig, men kan du ikke oploade et billede af det originale.. Dette giver ikke så meget mening..


Svar #3
19. november 2011 af Linneaa (Slettet)

#2


Jeg kan ike forstå teksten ordentlig, men kan du ikke oploade et billede af det originale.. Dette giver ikke så meget mening..

De originale er

√8x√2x

og

(3√x * 4√16x)/x


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Den første er tilsyneladende en fortsættelse af din tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1106049 , så mine udregninger i #1 har intet med den opgave at gøre. Gå tilbage til den anden tråd for den opgave, i stedet for at køre i flere tråde med den samme opgave.


Svar #5
19. november 2011 af Linneaa (Slettet)

Ja, men jeg fik intet svar i den anden, så jeg troede, at i måske troede at det spørgsmål var færdigt, men jeg kom med et bud på den, men jeg fik intet svar, derfor stillede jeg det igen. Jeg ville også helst undgå at spamme forummet med de samme spørgsmål, derfor spurgte jeg i et af mine forrige tråde, om jeg måtte blive ved med at spørge der, men det var så der, at du svarede at jeg skulle lave nye tråde med nye spørgsmål. :)


Svar #6
19. november 2011 af Linneaa (Slettet)

Men mange 1000 tak for hjælpen!!! :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det sidste gik jo på, hvis du tænker på at starte en diskussion af helt ny opgave -- der bør man starte en ny tråd.

Men nu har du fået svar på den første opgave i den anden tråd. Det blev jo helt forvirrende her, fordi du ikke angav eksponenter men brøk-faktorer.


Svar #8
19. november 2011 af Linneaa (Slettet)

Mange tak for hjælpen ! :D


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.