Matematik

Ligninger

03. september 2003 af DeMenT (Slettet)
HI all

Vi er ved at have en del om ligninger og skal til at aflevere en Rapport,, Og mine notater er ikke til at finde rundt i, Så jeg ville høre om der er en engel derude som der har eller ved hvor jeg kan hente nogle knald gode notater.. Ville hjælpe meget

THX :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2003 af SP anonym (Slettet)

Ligninger? Hvad niveau snakker vi om?

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2003 af Jean

Jeg er også tabt, hvilke ligninger!?

Svar #3
03. september 2003 af DeMenT (Slettet)

Sry about that,, Det er på C niveau

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2003 af Jean

Hvad kan man præcis sige om ligninger, det lyder godt nok noget diffust :~)

Svar #5
03. september 2003 af DeMenT (Slettet)

Hmm. Jeg ved ikke om du ikke kan forstå at jeg bare leder efter nogle notater,,

Svar #6
03. september 2003 af DeMenT (Slettet)

Altså notater i helhed til niveau'et, men beviser, udregninger, osv. :D

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. september 2003 af Jean

hmm, altså du kan jo starte med at definere et legeme og så bevise at hvis du har to vilkårlige tal, a, b i et legeme så har ligningen x + a = b præcis en løsning i legemet nemlig tallet x = b + (-a)

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. august 2013 af Joansc (Slettet)

Hej,

har lige brug for lidt hjælp til denne ligning :

 

-3x+4(x+2)=12-x-15

mit bud er :

-3x+4x+8 = x -3

1x-1x+8= 1x+x-3

8+3=1x+x-3+3

11=2x ?? er gået i stå da det er forkert med hvad er x er det bare 1 eller hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. august 2013 af 123434 (Slettet)

-3x+4x+8=-x-3

x+8=-x-3

2x+8=-3

2x=-11

x=-5,5

Har ikke lige tjekket efter på lommeregner. 

 


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.