Matematik

Færdighedsregning 4

20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hej derude jeg har et stort problem med de her opg som står nederst

27 m_____ g
2,3 kg______g

Omskriv til liter
320 ml_____l
77dl_____l
256 cl_____l


Håber der er nogle, der kan hjælpe mig :-)

PS!Jeg vil have hjælp til, at kunne forstå opgaverne Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2011 af mette48 (Slettet)

m kan ikke laves til g

1 kg = 1000 g

1 ml = 0,001 l

1 dl = 0,1 l

1 cm=0,01 l

 


Svar #2
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Tusind tak Mette!


Svar #3
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Ups...Men i min bog hedder det selv 320 ml___L


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

27m til g ?? hvordan vil du konverter meter til gram..

1kg = 1000g

2,3kg = 2300g

 

Resten kan du finde på dette website..

http://www.convertworld.com/da/


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. november 2011 af mette48 (Slettet)

Nogle matematiklærere overholder ikke standarderne for forkortelserne liter forkortes l (lille l)

stort l er forkert.


Svar #6
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Der skal stå L for litter


Svar #7
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Der skal nok stå 27 mg, ikke Meter


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

7# mg=milligram

1000 milligram= 1 gram


Svar #9
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hvordan finder jeg ud af det. Hvad skal jeg regne


Skriv et svar til: Færdighedsregning 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.