Matematik

differentialregning - korrekt?

20. november 2011 af halløh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa 

min opgave lyder som følgende og jeg vil høre hvilket af disse resultater der er korrekte:

g(x)=-x2+12x+7

g´(x)=-2x+12

har røringspunkt 1

herefter skal jeg bestemme ligningen:

g(1)=-12+12+7

 

mit spørgsmål er så om g(1)=18 eller g(1)=20 (20 fordi der skal parents rundt om -1) ? 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke parentes omkring -1 . Tallet -1 er en koefficient til x2 , så x2 skal ganges med -1 . Koefficienten skal ikke kvadreres.


Svar #2
20. november 2011 af halløh (Slettet)

okay så resulatet er 18?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2011 af nielsenHTX

ja g(1)= 18


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, g(1) = 18 .


Svar #5
20. november 2011 af halløh (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: differentialregning - korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.