Matematik

Spild

22. november 2011 af fosdal (Slettet)

Hvis man skal købe 200 kvadratmeter træ ind, men ved at man kommer til at have et spild på 18 %, hvordan regner man så ud hvor meget ekstra man skal købe ind?

Man kan jo ikke bare tage 18 % af 200 og pluse det!.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2011 af 123434 (Slettet)

1% af 200=2

18% af 200=2*18=36

Man skal købe 236km^2 i alt.


Brugbart svar (2)

Svar #2
22. november 2011 af SuneChr

# 0    Du indkøber x m2 træ.

Efter et spild på 18% er der tilbage      x - 0,18·x  som skal være lig med 200

Der skal da indkøbes 244 m2 (nærmeste hele tal)       


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. november 2011 af 123434 (Slettet)

Fejl fra min side.

100%-18%=82%

244*0,82=200

Det rigtige svar er i 2#


Svar #4
22. november 2011 af fosdal (Slettet)

Cool mange mange tak :)


Skriv et svar til: Spild

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.