Matematik

bereng sidelængde af kvadrat

23. november 2011 af Matihas (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle sammen jeg sidder fast i en opgave som jeg skal lave til imorgen jeg ville høre om i kunne være rare at hjælpe mig :)

Her er opgaven:

joan, nete og kim skal dele 9220 kr. i forholdet 1:3:4

hvor mange penge får de hver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2011 af davidsh (Slettet)

joan få en del, nete får 3 og kim får 4?


Svar #2
23. november 2011 af Matihas (Slettet)

undskyld david men jeg har ikke helt forstået dit svar :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2011 af nielsenHTX

der var en i går? der spurte om præcis det samme...

men det skal deles i 1+3+4 = 8 dele

altså får

joan 9229 * 1/8=

nete 9229 * 3/8=

kim 9229 * 4/8= 


Svar #4
23. november 2011 af Matihas (Slettet)

tusinde tusinde tak :)


Skriv et svar til: bereng sidelængde af kvadrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.