Fysik

Ohms love

27. november 2011 af Fraize (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder med en opgave hvor jeg skal besvare om to grafer følger Ohms 1. eller 2. lov :)

 

Hvad vil det sige at de følger første/anden lov?

 

Er ret sikker på at en liniær graf følger Ohms første lov, men hvorfor?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2011 af mathon

 

                1)                    U = R·I           jævnspænding

                2)                    u = Z·i            vekselspænding       for serieforbindelse   Z = (R2 + (ωL-(1/(ωC)))0,5


Svar #2
27. november 2011 af Fraize (Slettet)

Jamen hvordan vil en graf se ud hvis den følge disse love?


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. november 2011 af mathon

                1)                    U = R·I           jævnspænding               ret linje

                2)                    u = Z·i            vekselspænding            sinusformet


Svar #4
27. november 2011 af Fraize (Slettet)

Mange tak!


Skriv et svar til: Ohms love

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.