Matematik

Reduktion

27. november 2011 af S95 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er dette rigtigt?

2 * (a- b) + 2b  =

(2a2 - 2b) + 2b =

2a2 - 4b

Tak på forhånd! :D

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke korrekt. Parentesen er en plusparentes, der hæves uden videre. Og der gælder ikke, at

-2b + 2b = -4b     (ikke korrekt)


Svar #2
27. november 2011 af S95 (Slettet)

Nårrh ja;

2 * (a2 - b) + 2b  =

(2a2 - 2b) + 2b =

2a2 - 2b + 2b = (b'erne går ud)

2a2

Er det rigtigt?

 


Brugbart svar (2)

Svar #3
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja.


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.