Matematik

Potensfunktion

02. december 2011 af young cesar (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har a= -0,64 y=16 og x=8 jeg mangler b, er der nogen der li kan hjælpe mig igang?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2011 af mathon

   

                             y = b·xa

                            16 = b·8-0,64


Svar #2
02. december 2011 af young cesar (Slettet)

jamen så skal jeg bare  løse det som en ligning:

16=b·8-0,64   så skal jeg divider med 8-0,64 på begge sidder

 

eller er jeg forkert på den?


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. december 2011 af mathon

 

                 b = 16 / 8-0,64                   så du er rigtig på den


Svar #4
02. december 2011 af young cesar (Slettet)

Super ;) mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.