Matematik

integralregning

03. december 2011 af Kristina0 (Slettet)

F1(x) og F2(x) er begge stamfunktioner til f(x) = ex + 1.
Desuden gælder, at F1(0) = 7, og at linien med ligningen y = 3x + 2 er tangent til grafen for F2(x).
Bestem forskrifterne for F1(x) og F2(x).

jeg har fundet f1(x), men ved ikke helt hvordan jeg skal finde f2(x) ?

håber nogen kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2011 af peter lind

Hældningen for tangenten i x0 er f(x0) så læs ligningen f(x0) = 3. Desuden gælder der at F2(x) i berøringspunktet har samme y værdi.


Svar #2
03. december 2011 af Kristina0 (Slettet)

Okay tak Peter Lind


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.