Matematik

ved lejrbålet haster har 24 timer til at lave!

04. december 2011 af happyhorses (Slettet)

en aften leger klassen "skovtur" ved lejrbålet. sinelaver den første:

2+3...+12...-22...x3...+22...i anden...+3...:2...-1...:5 =??? svaret 5!

sten laver den næste:

a 4x6...-23...+7...-4...:2...+4 = ?

jonas laver den tredje:

b -3+7...i ianden...-23...+8...x13...+7...:4...-6 = ?

thomas laverden sidste:

c 49-53...+9...-12...x2...+16...x3...:3 = ?

 

det haster da det er til en aflevering til i morgen...

 

på forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2011 af mette48 (Slettet)

Hvad er det du vil spørge om?


Skriv et svar til: ved lejrbålet haster har 24 timer til at lave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.