Kemi

Syrestyrke

05. december 2011 af Hayo (Slettet) - Niveau: B-niveau

I  min bog står: "

Ker en ligevægtskonstant, er den naturligvis uafhængig af syrens koncentration i opløsningen"

hvordan kan det være?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2011 af exutu (Slettet)

Den fortæller noget om hvor stor en del af syren da vil være på hvilken form (altså nærmest i %). % delen af syren på den ene eller anden form er uafhængig af koncentrationen.


Svar #2
05. december 2011 af Hayo (Slettet)

Jamen hvordan kan: Ks= (B)*(H3O+)/ (S) ikke værea afhængig af koncentrationen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2011 af exutu (Slettet)

Du skal tænke på at Ks er et forhold og ikke en aktuel koncentration. Om du har en opløsning med [S]=2M eller [S]=200M så vil Ks være den samme da det er et udtryk for forholdet mellem de forskellige koncentrationer.


Svar #4
05. december 2011 af Hayo (Slettet)

fordi da vil koncentrationer da også være tilsvarende store for de andre ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2011 af exutu (Slettet)

præcis


Skriv et svar til: Syrestyrke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.