Kemi

Haster!! Mængdeberegninger..

08. december 2011 af N007 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej .. er der nogen der vil forklare mig hvad der menes ved dette spørgsmål?

"Gør rede for sammenhængen mellem volumen og stofmængde for en gas?"  . Jeg har prøvet at læse om det under Idealloven, men forstår helt seriøst intet...

 

Håber der er nogen derude som gider at hjælpe mig, da det vil hjælpe mig meget! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2011 af mathon

 

                       p·V = n·R·T

                       V = (R·T/p)·n            som for konstant temperatur og konstant tryk
giver dig
                       V = k·n                       volumen er ligefrem proportional med stofmængden            


Skriv et svar til: Haster!! Mængdeberegninger..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.