Matematik

x i nulte

10. december 2011 af valjen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvorfor er x i nulte lig med 1 ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. december 2011 af SuneChr

1 = x- 1·x1  =  x- 1 + 1  =  x0


Brugbart svar (2)

Svar #2
10. december 2011 af AskTheAfghan

Du ved, at    x/x = x1/x1 = 1

så...

x1/x1 = x1-1= x0 = 1


Brugbart svar (2)

Svar #3
10. december 2011 af Studieguruen (Slettet)

 

                                                           1  =  x/x  =  x1/x1  =  x1-1  =  x0

 


Skriv et svar til: x i nulte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.