Matematik

potens ned

10. december 2011 af Matematikgym (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

e^(iy)=(cos(y)+isin(y))

Er e^(iyn)=(cos(yn)+i sin(yn) eller er det forkert ?

Hvis det er sandt, hvorfor er det så sandt ?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2011 af NejTilSvampe

det er omhyggeligt forklaret i din anden tråd..

sæt u = yn

e^iyn = e^iu = cos(u) + isin(u) = cos(yn) + isin(yn)


Skriv et svar til: potens ned

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.