Matematik

sinus, cosinus, tangent?

11. december 2011 af MartinYThienNguyen (Slettet) - Niveau: C-niveau

sinV = modstående side / hypotenusen

cosV = hosliggende side / hypotenusen

tanV = hosliggende side / modstående side

 

Gælder det for alle vinkler? Også når man beregner ud fra vinkel B og C? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2011 af Anxyous (Slettet)

Reglerne gælder for retvinklede trekanter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2011 af Enhver (Slettet)

Din tanV er forkert. Det er omvendt: 

tanV =  modstående side / hosliggende side


Svar #3
11. december 2011 af MartinYThienNguyen (Slettet)

Obs... Kom til at skrive forkert. Men tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: sinus, cosinus, tangent?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.