Fysik

Frekvens

11. december 2011 af Ukenddt (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er i tvivl om hvad der sker med frekvensen, hvis bølgelængden fordobles, og hvis bølgelængden halveres? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2011 af peter lind

Brug at frekvens*bølgelængde = bølgehastighed


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2011 af placebo321 (Slettet)

Bølgelængden fordobles:

2λf= v

f = v/(2λ)

altså halveres frekvensen

You do the math i det andet tilfælde...


Skriv et svar til: Frekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.