Matematik

Hvordan og hvad

11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

1) Omskriv til decimaltal.

8%
3/4

2) Y 3x-7

Når x 4 er y
Når x -2 er y

3)

13 og 3 går op i
Summen ad 17 og 11 er
Differensen mellem 11 og 7 er

4)

En cirkel har radius 2,5 cm

Diameteren er

Med 3 bliver omkredsen

Håber virkelig i kan hjealpe mig derude.!


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. december 2011 af SuneChr

Profilen siger: videregående uddannelse. Hvad går du videre med?


Svar #2
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Jeg er ikke rykker til uddannelse endu!

Det er bare det jeg får karakter 8 kl.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2011 af preity (Slettet)

#1

0,8

0,75

jeg forstår ikke helt hvad du mener med 2#

mener du Y = 3x -7 ?

#3

13 og 3 går op i 39

summen af 17 og 11 er 28

differensen mellem 11 og 7 er 4

#4

diameteren = r *2

hvad mener du "med 3 bliver omkredsen"?

 


Svar #4
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Jeps jeg mener Y = 3x -7

Der skal stå et tegn jeg ikke ved hvad det hed, men det ligner to tt.
Kunne ikke få helt fat på det.

 


Svar #5
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

18a+(2b-4a)= 18a-4a+2b=

7b+2a-(3a+2b)= 7b+2a-3a-2b=

3a/3-2-a/2+3=


Skriv et svar til: Hvordan og hvad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.