Matematik

Differentialregning.

12. december 2011 af ilubabs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs f1'(x)=0.  Hvad er den mindste værdi funktionen kan antage????

f1 (x)=4/x

f1’(x) = -4/x2
f1’(x)= 0            0 = -4/x2    x = ? (hjælp) 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2011 af Matkaj

Ligningen har ingen løsninger.


Svar #2
12. december 2011 af ilubabs (Slettet)

Hvad er svaret så på spørgmålet? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2011 af Matkaj

Der findes ikke en mindste funktionsværdi for den angivne funktion!


Svar #4
12. december 2011 af ilubabs (Slettet)

Okay tak 


Skriv et svar til: Differentialregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.