Matematik

Ligning

15. december 2011 af go2a (Slettet)

Salt indholdet ved Hals kan beregnes ved hjælp af ligningen:

-1,1 = -0.054 * x

x= Saltindhold i promille

y= Vandets frysetemperatur

- Angiv Vandets frysetemperatur ved Hals

(Det skal lige siges at Y er -1,1)


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2011 af klimasven (Slettet)

divider -1.1 med -0.054


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.