Matematik

Ligning please Hjælp

15. december 2011 af go2a (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Salt indholdet ved Hals kan beregnes ved hjælp af ligningen:

-1,1 = -0.054 * x

x= Saltindhold i promille

y= Vandets frysetemperatur

- Angiv Vandets frysetemperatur ved Hals

(Det skal lige siges at Y er -1,1)
 

 

-Tak På forhånd


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. december 2011 af masterBarbarian (Slettet)

Hvis y er vandets frysetemperatur og du siger y=-1,1 så har du jo svaret?


Svar #2
15. december 2011 af go2a (Slettet)

Ja men det der gør mig forvirret, hvem er så (undskyld jeg siger det men..) dum nok til at skrive svaret?


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. december 2011 af masterBarbarian (Slettet)

Det sikkert en fejl de har lavet og de ønsker at du skal finde x ellers må du lige påpege det overfor din lærer :)

 


Skriv et svar til: Ligning please Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.