Matematik

Dumpe matematik B

17. december 2011 af Yarishansen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle sammen.

Jeg skal bruge matematik A for at komme ind på den uddannelse jeg vil ind på.

Jeg supplere matematik B lige nu. Jeg har næsten lige været oppe i skriftlig eksamen og jeg er næsten 100% sikker på at jeg er dumpet. Jeg tænkte på om man kan komme videre til matematik neveu A hvis jeg også dumper det mundtlige del?

Det skal lige siges at det er ikke fordi at jeg har svært ved matematik B at jeg er dumpet, men det er pga. mangel på tilstede værelse og har ikke følget med i timerne.

Håber at i kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2011 af mette48

Hvis det er på grund af mangel på tilstedeværelse burde du da kunne gå op i fuldt pensum.

Er det mig der husker forkert?


Svar #2
17. december 2011 af Yarishansen (Slettet)

Jeg ved ikke helt om du har forstået mig. Jeg går på VUC nu. Jeg skal også have Matematik A, næste halve år. Jeg ville spøge om hvis jeg dumper matematik B kan jeg stadig gå videre til A eller skal jeg tage B om, for at komme til A?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2011 af LuckyLuc (Slettet)

Du behøver ikke Matematik B for at komme in på Matematik A. Men det er en god ide at have haft Matematik B da du skal bruge ALT det stof i Matematik B til at følge med.

Så lær dit Matematik B ellers spilder du tiden...


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2011 af LuckyLuc (Slettet)

Men husk en ting... Det kan være det er anderledes på dit VUC. Spørg din studievejleder mand..


Brugbart svar (2)

Svar #5
17. december 2011 af Walras

Med den form for useriøs adfærd kunne det være, at du skulle spørge dig selv, om du ikke var bedre tjent med at tage en håndværkeruddannelse eller andet, hvor akademisk selvdisciplin ikke er et krav. Hvis du end ikke formår at dukke op til timerne i matematik B, overlever du aldrig på universitetet. 

I det hele taget er det lidt svært at have medlidenhed med dig eller for den sags skyld forsøge at hjælpe dig, når du selv indrømmer din umådelige dovenskab. Det er s'gu en ommer! Desuden er det spild af samfundets ressourcer, at du optager en plads på HF, hvis du ikke gør det seriøst alligevel. Skam dig! 


Svar #6
17. december 2011 af Yarishansen (Slettet)

Tak for hjælpen Lucky Luc.

TIl Walras

Jeg havde en gennemsnit på næsten 11 på gymnasiet. Jeg skulle kun supplere matematik og man kan godt blive lidt skoletræt efter, at have gået i skole så mange år. Brug dit overskud af energi på noget andet end at blande dig i andres sager.


Brugbart svar (1)

Svar #7
17. december 2011 af Walras

Jeg er da sådan set ligeglad med, hvor høje karakterer du har fået i det danske skolesystem. Der er alligevel så lavt niveau, at det ikke kræver det store at få topkarakterer. Men du kommer ingen steder, hvis dit engagement er så lille og din evne til at tage dig sammen - selv når du ikke gider - er så mangelfuld. 

Hvis du griber dit liv an med lige så lidt lidenskab, så kan der ikke være meget indhold. 


Svar #8
18. december 2011 af Yarishansen (Slettet)

Tror ikke at du skal snakke om hvem der har et liv. Du har brugt 8 timer bare idag på studieportalen. Det er lørdag aften gå ud og hyg dig lidt. Det tror jeg ihvertfald at du trænger til, det hjælper ikke at være muggen. Smil og verden smiller tilbage.


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. december 2011 af Walras

Dovenskab... og så er du alligevel provokerende. Det er helt godt klaret. Endnu et eksempel på, at velfærdssystemet beskytter den forkerte slags mennesker. 


Svar #10
18. december 2011 af Yarishansen (Slettet)

Det flot! Du er en snothvalp, ved du det`?. Tror du at andre mennesker vil indordne sig under dine værdier? Du er kritisk og irritable og blander dig alt for meget i andres sager. Få dig et liv.

Det eneste jeg ville var at få hjælp til mig lorte spøgesmål, så skal der selvfølgelig være en, som DIG der altid skal kommentere når det er unødvendigt.

En lille ting til "velfærdssystemet beskytter den forkerte slags mennesker" det var sku ikke nødvendigt. Du ved ingenting om mig så bland dig uden om! Ved du hvad jeg tror om dig? Du er en forkælet snothvalp der har fået alt hele sit liv. Du sidder bare bag en pc skærmen eller avisen og sviner andre til uden at vide hvad der forgår ude i det virkelige samfund!


Brugbart svar (1)

Svar #11
18. december 2011 af LuckyLuc (Slettet)

Lad os kalde det en tråd.. Alle har dårlige perioder hvor det er svært at få alt til at hænge sammen. Men jeg er glad for dette samfund, da man har flere chancer til at komme ovenpå. Siger ikke nogen er det, men f.kes. hvis man er doven eller bare har en dårlig periode.

Et opklad til den studievejleder vil løse det.. Det kan være hun vil "mislede" dig til at tro du SKAL have Mat B. Det gjorde min studievejleder men det endte med at jeg tadigvæk tog Mat B.


Skriv et svar til: Dumpe matematik B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.