Andre fag

Brev til min tidligere lærer

17. december 2011 af Ninnabjørn (Slettet)

Kære alle jer hjælpende hænder :)

Jeg sad idag og fik den geniale ide, om at skrive til min tidligere gymnasielærer. Det er nu mange år siden jeg blev færdig. Sagen er den, at den lærer altid har tvivlet på mine færdigheder - og om jeg overhovedet ville nå langt i fremtiden. Jeg er idag kommet rimelig langt - med en universitetsuddannelse og er simpelthen så stolt af mig selv. Jeg tænkte det kunne være sjovt at skrive og bevise overfor hende at mennesket til tider godt kan tage fejl. Hun har det med at bedømme folk rimelig hurtigt.

Jeg vil på ingen måde være uhøflig eller blære mig med mit liv, tværtimod, jeg vil gerne kunne efterlade dybe spor i hende, så hun tænker sig godt om før hun stempler andre mennesker også.

Derfor vil jeg spørge jer søde mennesker, har I en ide om hvordan man laver sådan en lille mail. Hvordan man evt. skal skrive? Evt. nogle ideer til hvad man kunne skrive?

 

Tusind tak på forhånd


Svar #1
17. december 2011 af Ninnabjørn (Slettet)

Og vil gerne høre hvad I også synes om at jeg skriver til hende? Er det en god ide?


Brugbart svar (3)

Svar #2
17. december 2011 af Andersheedegaard (Slettet)

Du er så klog med din universitetesuddannelse, så burde du kunne skrive et fucking brev???


Svar #3
17. december 2011 af Ninnabjørn (Slettet)

Altså, når der er oprettet sådan en side som denne her, så er det fordi man kan spørge andre om hjælp. Gider du ikke svare, så lad være med at spilde både din og min tid ved at skrive tilbage.. Hvor er der bare sure mennesker i denne her verden! 

 


Brugbart svar (2)

Svar #4
17. december 2011 af Walras

Det virker som en meget hævngerrig tanke, om du så bilder dig selv ind, at du skulle kunne skrive brevet på en ikke-hoverende måde. Hvorfor ikke bare lægge den tid bag dig? - Vær da i stedet tilfreds med, at du kom længere, end hun havde spået dig til. 


Brugbart svar (2)

Svar #5
17. december 2011 af Andersheedegaard (Slettet)

Lige præcis Walras, hvad er meningen med det? Kan da kun svare surt når man skriver sådan et retardered indlæg

 


Brugbart svar (2)

Svar #6
17. december 2011 af SuneChr

# 0  Du skal i hvert fald ikke anvende dén sprogtone, # 2 benytter sig af. Det ville vise, at du tværtimod ikke var kommet ret langt.

Har man haft et godt forhold til sin gamle lærer, og har læreren betydet meget for en, der hvor man står i dag, kan man godt give udtryk for, at vedkommende betød meget for en.

Betød læreren ikke noget for én dengang, betyder vedkommende næppe heller noget nu.

  


Brugbart svar (2)

Svar #7
17. december 2011 af Anxyous (Slettet)

#0:

"Jeg vil på ingen måde være uhøflig eller blære mig med mit liv,"

Uanset hvordan du formulerer brevet, vil det lyde sådan.


Svar #8
17. december 2011 af Ninnabjørn (Slettet)

Ok.. rolig nu. Det er lige før man bliver bange for at stille flere spørgsmål herinde! 

# SECC: tak for dit svar, jeg havde blot brug for at høre hvad I synes om min ide først og fremmest. Jeg kan give dig meget ret - jeg tænker mig lige en ekstra gang. 


Brugbart svar (2)

Svar #9
17. december 2011 af hej2010

Hvis jeg nu tænker på mig selv.. synes jeg det er en god ide at skrive til min gamle lære.. Der er også gået mange år siden sidst du ligesom har set eller skrevet med din lære..

Jeg ville MÅSKE også blære mig lidt overfor min lære og vise at jeg godt kan klare det selvom min lære har ''kigget'' negativt på mig i fortiden.. :):):)

Jeg går selv kun i 1.g nu men har prøvet at sætte mig ind i dig.. og set mig som om jeg er færdig med gym osv. osv.

Så bare skriv til din lære.. for min vedkomende..

vh. mig


Brugbart svar (3)

Svar #10
17. december 2011 af Christina1995

Jeg synes absolut at du skulle skrive en mail til hende, jeg forstår din tanke gang, "dybe spor" i hende. Jeg støtter dig fuldt i det. og hvis jeg var på din plads, havde jeg 100% skrevet til hende... Jeg vil have at hun skulle føle sig lidt dumt, eftersom hun dømmer folk så hurtigt.. lærerne fra gym og folkeskolen er EKSTREM gode til at bedømme elever i løbet af kort tid.. Kort sagt, jeg vil have skrevet til hende. 


Slut af med: "Næste gang du bedømmer en elev, så tænk på at det måske nok bare er dig der sidder fast i dit eget liv, som gym lærer.  og alle andre når sine mål" :-) .... HAHHAHA , jeg vil have sat hende GRUNDIGT af på plads :-)
mvh.


Brugbart svar (2)

Svar #11
17. december 2011 af SuneChr

# 10 Christina ser det selvfølgelig ud fra, hvad en teenager naturligt gør: Oprør mod forældregenerationen. Ninna er ganske sikkert kommet ud over det at få andre til at "føle sig lidt dum". Synes i øvrigt ikke at nogen skal agere psykoterapeut om den tidligere lærers liv.


Brugbart svar (2)

Svar #12
18. december 2011 af mathon

Slettet

Brugbart svar (2)

Svar #13
18. december 2011 af anonym000

Jeg synes hun skal have den som hun gav dig den..... lige fjæset!

Man må godt være lidt arrogant engang i mellem...

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #14
18. december 2011 af Anxyous (Slettet)

#13:

Det er simpelthen for småligt, hvis man altid skal give igen af samme skuffe.

#0:

Hvorfor ikke vise over for dig selv, at du er kommet videre?


Brugbart svar (2)

Svar #15
18. december 2011 af Zalam (Slettet)

Hvorfor sætte dig selv op på en trone?

Du er kommet ind på uni OG HVA SÅ? - Du kunne komme ind med et snit på 2. Der er INTET stort i at være igang med en universitetsuddannelse. Alle som blot har bestået gymnasiet kunne det.

Gennemfør uddannelsen, få et job, SÅ har du reelt vist noget.

Desuden vil det ALTID fremstå som "haha, jeg er så meget bedre end du troede". Du er bare en ond lærer som stempler folk.

 


Brugbart svar (2)

Svar #16
18. december 2011 af TheEdge4

Det er da bedøvende ligemeget hvad en ligegyldig gymnasielærer mener om dig. Igennem dit liv vil du møde mange mennesker, som arbejder imod dig, ikke kan li dig, siger dig op, skændes med, diskuterer med, ikke stoler på dig, betvivler dine evner osv osv.

Bare fordi du møder lidt modstand, er da ingen grund til at begynde at skrive breve. Hvis du vælger at gøre det, så får du travlt i løbet af dig liv med at skrive breve ihvertfald.a


Brugbart svar (3)

Svar #17
18. december 2011 af WarrenBuffet (Slettet)

Lad dine resultater tale for sig selv!


Brugbart svar (2)

Svar #18
25. december 2011 af rakijovic

#9,

Jeg håber at du, når du engang dimitteres, har lært forskellen mellem en lære og en lærer. Det er mig ufatteligt at så mange af jer bliver ved med at lave den samme fejl. I.ø. hedder det "for mit vedkommende".

0#,

Årh, op i rumpetten med gymnasiets sure katerderkællinger (m/k). Du er 26 år nu, så det er vel en seks-syv-otte år siden du gik i gymnasiet, og tror du virkelig at pågældende underviser overhovedet kan huske dig? Afskriv vedkommende som frustreret, bitter rødvinspimper og nyd din akademiske sejr. :)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (2)

Svar #19
25. december 2011 af NejTilSvampe

Jeg er enig i #7 - uanset hvordan du formulerer det, vil det altid blivet tolket som hoverende og højrøvet.. Det kan godt være at du mener det godt, men sådan vil det ikke blive taget.

Du kan bare se på reaktionerne du fik her.. selvom du forsøgte at gøre det klart at det ikke var ment hoverende, er det tydeligvist blevet tolket sådan. Så medmindre dette er dit mål, så synes jeg det er en rigtig dårlig ide.

Hvorfor spiller det nogen rolle for dig hvad en gammel gymnasielærer tænker om dig?


Skriv et svar til: Brev til min tidligere lærer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.