Matematik

Isolér K

26. december 2011 af sashii

C=wL+rK <=>

C-wL=wL+rK-wL <=>

((C-wL)/(r))=((rK)/(r)) <=>

C/r-(w/r)L=K


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. december 2011 af mathon

                C = wL+ rK

                C/r = (wL)/r+ K

                K = (C - wL)/r 


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. december 2011 af Krabasken (Slettet)

I har begge det samme resultat, men mathons er pænere ;-)


Skriv et svar til: Isolér K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.